Χρυσές λίρες και ψαχτήρια

Η έρευνα για χρυσό και η έρευνα για χρυσές λίρες είναι ένα από τα ωραιότερα και τα πιο διαδεδομένα χόμπι. Έχει τις δυσκολίες του αλλά και τις όμορφες στιγμές του.
Τα άτομα που ασχολούνται με αυτό το χόμπι, στην απλή διάλεκτο αναφέρονται ως ψαχτήρια.
Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή κάνει τον άνθρωπο να ψάχνει για χρυσές λίρες που προέρχονται από τον πόλεμο του 1940 και είναι χαμένες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Τα ψαχτήρια  χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους έρευνας προσπαθώντας να εντοπίσουν ένα ή περισσότερα κιβώτια με λίρες, σε διάφορα πιθανά ή απίθανα σημεία πχ. καταφύγια, σπηλιές, σε μεγάλα  δένδρα, σε βρύσες, πηγάδια ή ότι άλλο σημάδι υπάρχει από πληροφορία.
Η αφορμή να γίνεις ψαχτήρι, μπορεί να συμβεί από ένα τυχαίο γεγονός. Εάν όμως εμπλακείς σε αυτό το χόμπι δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις. Διότι όλοι οι άνθρωποι μέσα μας κρύβουμε έναν νέο Indiana Jones (Ιντιάνα Τζόουνς), γι`αυτό και τα ψαχτήρια εθίζονται στην περιπέτεια κα τις συγκινήσεις που προσφέρει η αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού και η έρευνα για χρυσό.
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ψαχτήρια, για την έρευνά τους είναι ραβδοσκοπία, ραβδοσκοπικά μηχανήματα, τοπικούς ανιχνευτές, αποστατικά, ραντάρ, γεωφυσικά, κάμερες, γεωραντάρ, δορυφόρους, μαγνητόμετρα, παλμικά και ότι άλλα μηχανήματα υπάρχουν για  έρευνα, εντοπισμό και διαχωρισμό στο έδαφος για την ανεύρεση χρυσών λιρών.  
Στην έρευνά τους, πολλά ψαχτήρια έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα που δεν μπόρεσαν ποτέ να τα λύσουν για να  φτάσουν στο τελικό τους στόχο, είτε γιατί η πληροφορία ήταν λάθος είτε γιατί τα μηχανήματα δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σωστά στις απαιτήσεις των ερευνητών, για να φτάσουν στον τελικό στόχο, και έτσι αυτό που τελικά προκύπτει είναι κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και μόνο.
Τι ακριβώς όμως φταίει; H πληροφορία είναι λάθος; Το μηχάνημα δεν εντοπίζει σωστά; Ή ο διαχωρισμός του μηχανήματος ή της συσκευής δεν διαχωρίζει σωστά; αυτά και άλλα ερωτήματα βασανίζουν τα ψαχτήρια, ερευνώντας στην αγορά για καινούργιο μηχάνημα που να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και το οποίο θα δίνει νέα ελπίδα για έρευνα και νέο ξεκίνημα από την αρχή για χρυσές λίρες. Τα αποτελέσματα όμως συνήθως είναι πάλι τα ίδια. Κάτι φταίει, κάτι δεν πάει καλά, πάλι υπάρχουν προβλήματα είτε με τα μηχανήματα είτε με την πληροφορία.
Εδώ ξεκινάει ο γολγοθάς της κατασκευής δοκιμαστηρίων, προκειμένου να δούμε αν το εκάστοτε μηχάνημα αποδίδει ή όχι. Πράγματι, εάν όχι όλα, τα περισσότερα μηχανήματα ανίχνευσης εντοπίζουν τα δοκιμαστήρια, άρα δουλεύουν (μην ξεχνάμε ότι όλα τα μηχανήματα πριν βγούνε στο εμπόριο περνούν από τεστ δοκιμαστηρίων και σίγουρα δουλεύουν).
Νέα ελπίδα, νέο ξεκίνημα για έρευνα, και τα ψαχτήρια ξεκινούν για νέες περιπέτειες. Δυστυχώς όμως η απογοήτευση έρχεται και πάλι πολύ γρήγορα και τα ερωτήματα παραμένουν: γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι στο βουνό ενώ στο δοκιμαστήριο μπορώ;   
Τα βασικά προβλήματα της έρευνας και της αδυναμίας  εντοπισμού του στόχου αλλά και διαχωρισμού του, είναι τα εξής:
Δείχνει το μηχάνημα ότι εντοπίζει λίρες, σκάβω και δεν υπάρχει τίποτα.
Απάντηση:  Είτε κακός χειρισμός έγινε, είτε το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται σωστά, είτε δεν μετράει σωστά το βάθος, είτε ανιχνεύει ψεύτικα είδωλα, είτε είναι πολύ μικρός ο στόχος και δεν φαίνεται είτε δεν γίνεται σωστός διαχωρισμός του στόχου και είναι κάτι άλλο και όχι χρυσές λίρες.
Δυστυχώς όπου δραστηριοποιείται κάποιο μηχάνημα ή συσκευή ή ραβδοσκοπία και έχει κάποια ένδειξη, γίνεται πληροφορία με χρυσό. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν εκατομμύρια πληροφορίες. Μόνο που δεν είναι χρυσός ή χρυσές λίρες, αλλά πετρώματα και ορυκτά που πράγματι είναι και εκατομμύρια στο έδαφος ή στο υπέδαφος σε μικρά ή μεγάλα βάθη.
Λύση υπάρχει για να συνεχίσει κάποιος να ακολουθεί αυτό το χόμπι, που στην τελική ανάλυση είναι φυσικά και πολύ δαπανηρό. Διότι δεν είναι μόνο απλώς ένα χόμπι αλλά και μία ελπίδα για καλύτερη ζωή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αναφέρεται από όλα τα ψαχτήρια είναι ότι ενώ τάχα έχουν το καλύτερο μηχάνημα, όταν εντοπίσουν κάποιο στόχο σε μία περιοχή δεν μπορούν να βρουν που ακριβώς είναι (εκτός από τοπικά) και τότε ψάχνονται για ακόμη καλύτερο μηχάνημα από το εξωτερικό. Ερευνούν με αυτό την ίδια περιοχή, πράγματι εντοπίζουν ότι υπάρχει στόχος, χωρίς να μπορούν να βρουν το ακριβές σημείο του στόχου. Γνωρίζουν οτι κάπου εκεί γύρω υπάρχει ο θησαυρός αλλά διαρκώς απέχουν από αυτόν. Έτσι η αναζήτηση ενός ακόμα πιο αποτελεσματικού μηχανήματος από το εξωτερικό συνεχίζεται, μαζί συνεχίζονται και τα έξοδα, και ο φαύλος κύκλος μεγαλώνει.
Αυτά τα εννέα βασικά παραδείγματα και προβλήματα, δεν ισχύουν μόνο για το χρυσό ή τις χρυσές λίρες αλλά για όλα τα μέταλλα ή οποιοδήποτε αντικείμενο διεγείρει τα μηχανήματα μπερδεύοντας τις συχνότητες και τα κάνει να έχουν λάθος ενδείξεις.
Image

Τελικά υπάρχει λύση;

Η SubSystem, με την γενική εμπειρία της έρευνας 44 χρόνια, και την ειδική στην έρευνα χρυσού, τις χρυσές λίρες και στους χαμένους θησαυρούς, έχει λύσει τα βασικά προβλήματα του εντοπισμού και διαχωρισμού ενός στόχου, φτάνοντας στο σημείο μηδέν, εξαιτίας της πρωτοποριακής συσκευής αποκλειστικής ευρεσιτεχνίας της εταιρείας.

Μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματά μας:

1) Εντοπισμός και διαχωρισμός, από μεγάλη απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων, χωρίς καμία άλλη παρεμβολή.
2) Εντοπισμός και διαχωρισμός ακριβείας. Βρίσκουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε να εντοπίσουμε και όχι οτιδήποτε άλλο. Χωρίς αποκλίσεις ή δικαιολογίες για τυχόν άγνωστες παραμέτρους, που μας δημιουργούν τάχα προβλήματα για το ακριβές σημείο εντοπισμού και διαχωρισμό και το σημείο μηδέν του στόχου.
3) Δυνατότητα μετακίνησης προς τον στόχο, εντοπίζοντας αρχικά που ακριβώς βρίσκεται και πλησιάζοντας την περίμετρό του, δεδομένου οτι ο αρχικός  εντοπισμός του στόχου έχει γίνει από χιλιόμετρα μακριά.
4) Δυνατότητα εντοπισμού του στόχου στο σημείο μηδέν. Εντοπίζουμε με ακρίβεια που βρίσκεται ο στόχος, ότι μέγεθος και να έχει, και σε όποιο βάθος και αν βρίσκεται, και όχι περίπου εδώ γύρω!
5) Δυνατότητα εξακρίβωσης εάν ο στόχος παραμένει στο συγκεκριμένο σημείο μηδέν του εντοπισμού, ή έχει φύγει πριν 10, 20 ή 30 χρόνια πριν (αφού τα παραμένοντα μαγνητικά πεδία δημιουργούν αληθινό στόχο).
6) Η SubSystem με την ευρεσιτεχνία της έχει την δυνατότητα  ακόμα και αν το αντικείμενο έχει φύγει, να  απομαγνητίζει το έδαφος και να παύει οριστικά τον ψεύτικο ενεργό στόχο. Όσο υπήρχαν στο έδαφος τα μαγνητικά πεδία χαρακτηριζόταν από όλα τα μηχανήματα αληθινός στόχος, με αποτέλεσμα το μηδέν.
7) Όταν ο στόχος συνεχίζει να είναι ενεργός στο σημείο μηδέν, ξεκινάμε τις απαραίτητες ενέργειες και ο πραγματικός πλέον στόχος έρχεται στην επιφάνεια.
8) Σε μία περιοχή που έχει ερευνηθεί ίσως από δεκάδες άλλα μηχανήματα και υπάρχει κάποιος στόχος ο οποίος όμως δεν έχει εντοπιστεί επακριβώς η SubSystem μπορεί να δώσει την λύση άμεσα. Να εξακριβώσει αν αυτό που υπάρχει είναι χρυσός ή οτιδήποτε άλλο, σε ποιο βάθος ακριβώς είναι, και που ακριβώς βρίσκεται το σημείο μηδέν το στόχου. Δίνει έτσι την τελική λύση και ξεκαθαρίζει μια για πάντα στην συγκεκριμένη περιοχή αν ο στόχος είναι υπαρκτός ή όχι και τι ακριβώς είναι.
9) Υπάρχουν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες διάφοροι στόχοι που μπορεί να έχουν έρθει στην επιφάνεια αλλά παρόλα αυτά τα μηχανήματα να συνεχίζουν να ενεργοποιούνται στην περιοχή με ένα υποτιθέμενο στόχο.
Η SubSystem μπορεί άμεσα να δώσει λύση με την ευρεσιτεχνία της! Διασπάει τα παραμένοντα μαγνητικά πεδία στο έδαφος και σταματά οριστικά τον ψεύτικο στόχο που ταλαιπωρούσε χιλιάδες ερευνητές και θα συνέχιζε στο μέλλον να ταλαιπωρεί.
10) Η συσκευή ευρεσιτεχνίας της SubSystem δεν επηρεάζεται από τίποτα και εργάζεται κάτω από όλες τις συνθήκες. Ακόμα και κάτω από πυλώνες υπερυψηλής τάσεως.   
11) Ερευνώντας από ένα σταθερό σημείο, σε μία περίμετρο χιλιάδων στρεμμάτων μπορούμε να γνωρίζουμε τι υπάρχει στην εμβέλεια της συσκευής, με πλήρη διαχωρισμό πχ. ορυκτό, πέτρωμα, μάρμαρο, χρυσός, χαλκός, λίρες, θησαυρός, διαμάντια, σίδηρο, αλουμίνιο, ασήμι και ότι άλλο μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Όταν δεν υπάρχει κάποιο ζητούμενο στην περιοχή, αποκλείουμε την περιοχή οριστικά από μελλοντική έρευνα.    
12) Ερευνώντας μία περιοχή που έχει δοθεί πληροφορία ότι υπάρχει παγιδευμένος χώρος με λίρες π.χ. νάρκες ή χειροβομβίδες.
Η SubSystem εντοπίζοντας και διαχωρίζοντας εκρηκτικές ύλες μπορεί να γνωρίζει εάν πράγματι υπάρχουν στην περιοχή παγιδευμένες λίρες με εκρηκτικές ύλες ή όχι.

Εάν πράγματι υπάρχει  μία σωστή και αληθινή πληροφορία για ένα χαμένο θησαυρό ή λίρες, εξαιτίας όλων των προαναφερόμενων προβλημάτων, δε θα εντοπιστεί!
Η SubSystem, με την πρωτοποριακή  μέθοδο της ευρεσιτεχνίας της μπορεί άμεσα να δώσει λύση εντοπίζοντας τον πραγματικό στόχο!

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες μας, δείτε τις συστάσεις που μας συνοδεύουν και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε με μία επίσκεψη στην περιοχή σας,την σίγουρη απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει ο ζητούμενος στόχος ή όχι.

Απαντήσεις σε κάποιες από τις ερωτήσεις που προκύπτουν από το τηλέφωνο ή από e-mail

Εάν η συσκευή απομονώνει π.χ πετρώματα (χρυσόπετρες) ή κάτι άλλο περίεργο.
Απάντηση: Η ορολογία χρυσόπετρα δεν είναι σωστή. Είναι απλώς ένας μύθος που δημιουργήθηκε κατά καιρούς, εξαιτίας της πραγματικής αδυναμίας εντοπισμού χρυσού. Τι συμβαίνει όμως στην πράξη; Για να υπάρχει το δέλεαρ του εντοπισμού χρυσού κάποιοι εφηύραν τον όρο "χρυσόπετρα" προκειμένου να παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον της έρευνας και έτσι αυτό το "παράξενο" υλικό έχει γεμίσει το υπέδαφος σχεδόν όλης της Ελλάδας. Όσον αφορά τη συσκευή, πράγματι μπορεί να εντοπίζει κάθε είδους πέτρωμα, όπως και αυτό να ονομάζεται, μέσω της διαδικασίας του διαχωρισμού και όχι της "απομόνωσης" όπως λανθασμένα θεωρούν κάποιοι, συγχέοντας τη συσκευή μας με άλλες συσκευές και μεθόδους!
Η SubSystem Μ.Ε.Π.Ε  με την πρωτοποριακή και καινοτόμο μέθοδο της εφεύρεσής της με αριθμό διπλώματος 1007724 που έχει εγκριθεί από τον Ο.Β.Ι κατοχυρώνει τη συσκευή της απεριόριστης επιλογής ανίχνευσης συχνοτήτων, εντοπισμού και διαχωρισμού υλικών, αερίων και υγρών από μεγάλη απόσταση!

Η συσκευή μπορεί να εντοπίζει και να διαχωρίζει τα πάντα και για αυτό μπορεί να δώσει άμεση και πραγματική λύση σε κάθε αναζητούμενο στόχο στο υπέδαφος, στη θάλασσα και τον αέρα . Διότι η έρευνα και διαχωρισμός γίνεται με τον μοναδικό τρόπο της μοριακής δομής της ύλης .

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά και δεν είναι εφικτό να απαντήσουμε σε όλα. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε σε αυτή τη σελίδα εκείνα που εμείς κρίνουμε ως βασικά.

Για τα υπόλοιπα ερωτήματα απαντούμε συνοπτικά ως εξής:

Η συσκεύη μας έχει λύσει όλα τα γνωστά προβλήματα που οι έρευνες ανέκαθεν αντιμετωπίζουν. Εντοπίζει οποιοδήποτε υλικό σε οποιοδήποτε περιβάλλον και κάτω από κάθε συνθήκη, με ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια!
Subsystem
©2024 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: 
webimage studio
Subsystem Μονο/πη ΕΠΕ
Μαδύτου 7-9  /  Νέα Ιωνία
Τ.κ 142 32
Τηλ: 210-2510610
Κινητό : 6945 055038
Email : subsystem1@hotmail.com
© 2023 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: webimage studio