Μηχάνημα για εύρεση τρούφας και μανιτάρια

Θέλετε να κάνετε έρευνα για τρούφα ή μανιτάρια; Τέλος στα προβλήματα για το που βρίσκεται η τρούφα ή το μανιτάρι. Η εταιρεία Subsystem με την κατοχυρωμένη εφεύρεσή της, δίνει τέλος στις αμφίβολες, επίπονες και πολυδάπανες έρευνες.
Η Subsystem δίνει λύση στην έρευνα για την ακριβή τοποθεσία όπου βρίσκονται τρούφες και μανιτάρια. Έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να γνωρίζετε από απόσταση χιλιομέτρων αν υπάρχουν τρούφες ή μανιτάρια στην περιοχή που ερευνάτε, καθώς επίσης και το είδος τους.
Η έρευνα πραγματοποιείται με την μοριακή δομή της ύλης. Για το λόγο αυτό, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από πριν ποιο ακριβώς είδος τρούφας ή μανιταριού θέλετε να ερευνήσετε ανάμεσα στα εκατοντάδες που υπάρχουν. Με τον ανιχνευτή της εταιρείας μας, αποφεύγετε τις άσκοπες πολύωρες ή πολυήμερες περιπλανήσεις, αφού πλέον η έρευνά σας είναι περισσότερο στοχευόμενη από ποτέ.
Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ερευνάτε για τρούφα, όχι μόνο κατά την περίοδο όπου εκείνη έχει ωριμάσει ούτως ώστε να κάνετε αναζήτηση με την μυρωδιά αλλά ακόμα και σε πρώιμες περιόδους ανάπτυξης του είδους του μύκητα που ευδοκιμεί στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Η συσκευή ευρεσιτεχνίας μας, σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε με μεγάλη ακρίβεια το βάθος στο οποίο βρίσκεται η τρούφα. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο δεδομένου ότι οι μεγαλύτερες σε μέγεθος και αξία τρούφες (όπως πχ η λευκή πολύτιμη) βρίσκονται πολύ βαθύτερα από τα 5 - 40 εκατοστά όπου συνήθως εντοπίζονται κυρίως μέσω της οσμής. Με τη συσκευή της εταιρείας μας, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς το βάθος αναζήτησης του στόχου.
Σημαντική σημείωση: Η συσκευή δεν είναι ραβδοσκοπική. Αποτελεί μοναδική πατέντα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας Subsystem.
Ποιες όμως είναι οι σημαντικότερες  διαφορές ανάμεσα στις υπάρχουσες μεθόδους έρευνας και εντοπισμού τρούφας και μανιταριών και τη συσκευή ευρεσιτεχνίας μας;

Με την δική μας συσκευή:

  • Η έρευνα και ο εντοπισμός γίνεται από απόσταση με 100% ακρίβεια
  • Εντοπισμός του είδους της τρούφας ή του μανιταριού από απόσταση
  • Εντοπισμός του ακριβούς σημείου όπου βρίσκεται ο στόχος
  • Εντοπισμός του ακριβούς βάθους του στόχου (40 – 70 εκατοστά ή και περισσότερο)
  • Εντοπισμός από απόσταση 2 ή και περισσότερων ειδών τρούφας στην περιοχή
  • Εντοπισμός των περιοχών όπου υπήρχαν τρούφες και πλέον έχουν συλλεχθεί
  • Εντοπισμός του είδους του μύκητα που ευδοκιμεί στην περιοχή
  • Έρευνα και εντοπισμός της τρούφας ή των μανιταριών κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ή περιβάλλον
  • Εντοπισμός δυο ή και περισσοτέρων ειδών τρούφας ακόμα και αν βρίσκονται σε διαφορετικά βάθη και όχι μόνο εκείνα που είναι στο μικρότερο βάθος

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η έρευνα με την συσκευή ευρεσιτεχνίας της Subsystem, γίνεται με ακρίβεια, ταχύτητα και αξιοπιστία εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα και εξασφαλίζοντας σημαντικό προβάδισμα στη συγκομιδή του είδους.
Subsystem
©2024 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: 
webimage studio
Subsystem Μονο/πη ΕΠΕ
Μαδύτου 7-9  /  Νέα Ιωνία
Τ.κ 142 32
Τηλ: 210-2510610
Κινητό : 6945 055038
Email : subsystem1@hotmail.com
© 2023 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: webimage studio