Ανίχνευση και εντοπισμός ναυαγίων

O τομέας της έρευνας των χαμένων αντικειμένων στη θάλασσα και ειδικά όσον αφορά την ανίχνευση και τον εντοπισμό ναυαγίων, ίσως είναι ο δυσκολότερος και ο πιο δαπανηρός.
Ναυάγια υπάρχουν από τα αρχαία χρόνια αλλά και πιο πρόσφατα. Κατά καιρούς έχουν βρεθεί αρκετά ναυάγια αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό βρίσκεται ακόμη στην θάλασσα, είτε γιατί μπορεί να είναι σε μεγάλο βάθος ή είτε γιατί δεν μπορεί να γίνει ο εντοπισμός τους εύκολα με την υπάρχουσα τεχνολογία.

Και εδώ η SubSystem μπορεί να δώσει άμεση και γρήγορη λύση με την ευρεσιτεχνία της, και συγκεκριμένα σε ότι αφορά την ανίχνευση και τον εντοπισμό ενός ναυαγίου, την τοποθεσία του και τι ακριβώς μεταφέρει όπως για παράδειγμα τον εντοπισμό ενός ναυαγίου του 1943 το οποίο μεταφέρει εκτός όλων των άλλων και χρυσές λίρες.

Η μέθοδος της ευρεσιτεχνίας μας θα εντοπίσει και θα διαχωρίσει εάν πράγματι υπάρχουν χρυσές λίρες στο ναυάγιο, και την ποσότητα περίπου.

1) Έρευνα και εντοπισμός του ναυαγίου ή τις χρυσές λίρες, από μεγάλη απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων.
2) Το βάθος του ναυαγίου.
3) Εάν το ναυάγιο με τις χρυσές λίρες είναι μαζί ή έχουν απόσταση 100,200 ή 500 μέτρα μακριά.
4) Το ακριβές σημείο του ναυαγίου.
5) Το ακριβές σημείο των λιρών εάν είναι σε διαφορετικό σημείο από το ναυάγιο.
6) Ανίχνευση και εντοπισμός ναυαγίου και εξακρίβωση με τη μέθοδο της μοριακής δομής της ύλης εάν το ναυάγιο είναι από σιδερένια ή ξύλινη κατασκευή.
Subsystem
©2024 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: 
webimage studio
Subsystem Μονο/πη ΕΠΕ
Μαδύτου 7-9  /  Νέα Ιωνία
Τ.κ 142 32
Τηλ: 210-2510610
Κινητό : 6945 055038
Email : subsystem1@hotmail.com
© 2023 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: webimage studio