Μηχανήματα χρυσού, μετάλλων, αποστάσεως

 • Η έρευνα γίνεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Η έρευνα μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ακόμα και ακραίων για παράδειγμα  ημέρα-νύχτα-κρύο-ζέστη-αέρας-βροχή- χιόνι-κενό-ορυκτά-πετρώματα-υγρασία-μόνωση-ανομοιομορφία εδάφους-θάλασσα και πολλά άλλα.
 • Όσον αφορά το αντικείμενο που ερευνάται, δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί λόγω ακραίων εδαφολογικών ή καιρικών συνθηκών για παράδειγμα επειδή το αντικείμενο βρίσκεται μέσα σε οποιοδήποτε χώρο στο έδαφος-στο υπέδαφος-στον αέρα-στην θάλασσα-σε τούνελ-σε σπηλιά-σε πηγάδι-επάνω σε δένδρο-μέσα σε κιβώτιο σιδερένιο-αλουμίνιο-σε κερί-σε γράσο-σε καουτσούκ- σε κερόχαρτο-σε νερό-σε μπουκάλι ή άλλο εμπόδιο από μαγνητικά πεδία κ.λ.π. Το αντικείμενο που αναζητούμε θα εντοπιστεί οπουδήποτε.
 • Η έρευνα γίνεται με την μοριακή δομή της ύλης του αντικειμένου που ψάχνουμε. Επομένως όταν το μηχάνημα κάνει σάρωση δεν μπορεί να εντοπίσει απολύτως τίποτα άλλο παρά μόνο την συγκεκριμένη δομή. Δεν επιδέχεται παρεμβολών επειδή βρίσκεστε στο βουνό, στη θάλασσα , στον αέρα , στην πόλη ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.
 • Η συσκευή είναι αυτόνομη και δεν χρειάζεται άλλη υποστήριξη για να πραγματοποιήσει έρευνα και εντοπισμό και να βρει το βάθος, να μετρήσει τον όγκο και να οδηγήσει τον χειριστή ακριβώς στο σημείο μηδέν.
 • Όσον αφορά την έρευνα στην θάλασσα, εάν το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο για να ερευνά σε 30 μέτρα βάθος και το νερό της θάλασσας που ερευνούμε είναι 50 μέτρα, δεν περιορίζεται η έρευνα εξαιτίας του βάθους, διότι τα 30 μέτρα βάθος ισχύουν από τον πυθμένα και κάτω, το νερό αγνοείτε άρα και 100 ή 200 μέτρα να είναι το νερό το μηχάνημα μπορεί να πραγματοποιήσει έρευνα.
 • Το μηχάνημα όταν κάνει σάρωση δεν σαρώνει μόνο κάθετα ή σε ευθεία γραμμή αλλά και περιμετρικά στον αέρα- στην θάλασσα- στο έδαφος- στο υπέδαφος. Επομένως ο στόχος όπου και να βρίσκεται, εντοπίζεται άμεσα.
 • Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο θα παρατηρήσετε ότι όλοι οι τρόποι έρευνας έχουν αδύναμα σημεία π.χ. μια συσκευή μπορεί να μην φτάνει το βάθος, να μην γνωρίζει τον όγκο, να μη φτάνει στο σημείο του απόλυτου μηδέν αλλά στο περίπου, να μη γνωρίζει σίγουρα το αντικείμενο της έρευνας. Και σχεδόν πάντα η αιτία της αποτυχίας είναι κάτι ή κάποιος άλλος και όχι η ίδια η συσκευή. Τα τελευταία 40 χρόνια εγκρίθηκαν περίπου 2.000 άδειες ανασκαφής στην Ελλάδα (εκτός των αρχαιολογικών) κυρίως για τον εντοπισμό λιρών. Καμία από αυτές τις ανασκαφές δεν πέτυχε το σκοπό της, μολονότι χρησιμοποιήθηκαν όλες οι γνωστές μέθοδοι έρευνας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε τη μέθοδο έρευνας της Subsystem και να κρίνετε μόνοι σας από το αποτέλεσμα.
 • Δίνουμε τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο αγοραστή, πριν την αγορά του μηχανήματος, να το χειριστεί ο ίδιος με μορφή επίδειξης στα γραφεία της εταιρείας μας.
 • Το μηχάνημα δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις χειρισμού. Ο ενδιαφερόμενος εκπαιδεύεται από εμάς μετά την αγορά για 3 με 4 ώρες στην ύπαιθρο σε στόχο. Η εκπαίδευση δεν είναι υποχρεωτική. Το μηχάνημα συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης (manual) με κατανοητές οδηγίες στα ελληνικά.
 • Προσοχή σε ιδιώτες και καταστήματα που πουλάνε ή ενοικιάζουν μηχανήματα, λέγοντας ότι είναι ίδιο ή παρόμοιο με την εφεύρεσή μας ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για κάποιο άλλο μηχάνημα με την ίδια ή χαμηλότερη τιμή. Ισχυρίζονται  ότι έχουν αγοράσει ή ενοικιάσει  το μηχάνημα από την εταιρεία μας ή από τον ίδιο τον εφευρέτη και λειτουργούν παραπλανητικά με σκοπό την πώληση μιας συσκευής ή την ανάληψη εκ μέρους τους έρευνας με τη χρήση της. Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι δεν ισχύει τίποτα από τα προαναφερόμενα, ότι δηλαδή δεν έχουμε εξουσιοδοτήσει κανέναν ως αντιπρόσωπο ή συνεργάτη , ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Εξωτερικό. Επίσης δεν ενοικιάζουμε τη συσκευή σε κανέναν και εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόκειται για κατοχυρωμένο βιομηχανικό σχέδιο – εφεύρεση, απαγορεύεται ρητώς η κατασκευή του από τρίτους.
Η αυθεντική συσκευή της Subsystem έχει χαραγμένα σε περίοπτη θέση τα στοιχεία της παρακάτω μορφής:
ΑΡ. ΠΑΤΕΝΤΑΣ 1007724, ΕΠΩΝΥΜΙΑ SUBSYSTEM,  SUR. NUMBER AD/100- , ΤΗΛ. 2102510610.  
Η  κατασκευή της συσκευής και η  έρευνα με τη χρήση αυτής πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από  τον ίδιο τον εφευρέτη.   
Σε κάθε περίπτωση σας καλούμε να είσαστε επιφυλακτικοί και να καταγγέλλετε άμεσα στην εταιρεία μας κάθε είδους προσπάθεια εξαπάτησής σας με αφορμή τη συσκευή μας.

Προσοχή

Σε διάφορα site και τηλεοπτικά σποτ, προβάλλονται  βίντεο ή φωτογραφίες με μηχανήματα τα οποία επιτυχώς οδηγούν σε ανασκαφές και εξεύρεση μικρών ή μεγάλων θησαυρών (λίρες, νομίσματα κλπ).
Επίσης υποστηρίζουν ότι κανένα μηχάνημα ή συσκευή δεν μπορεί να κάνει εντοπισμό λιρών ή χρυσού που περιέχονται εντός ενός κιβωτίου. Αυτό δεν είναι αληθές και δεν ισχύει για την δική μας συσκευή. Η συσκευή της Subsystem μπορεί να εντοπίσει οποιοδήποτε αντικείμενο περιέχεται εντός ενός κιβωτίου.
Υποστηρίζουν επίσης ότι κανένα μηχάνημα ή συσκευή δεν μπορεί να εντοπίσει ένα νόμισμα σε βάθος μεγαλύτερο των 40 πόντων. Η δική μας συσκευή έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει ένα νόμισμα σε βάθος έως και 1.5 μέτρου.
Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η χωρίς άδεια ανασκαφή τιμωρείται από το νόμο ενώ αν υπάρχει άδεια επιβάλλεται να είναι αναρτημένη σε δημόσια θέα και φυσικά στο διαδίκτυο. Η προβολή τέτοιων στοιχείων είναι συνήθως σκηνοθετημένη και σκοπό έχει να δελεάσει με φανταστικά και ψεύτικα αποτελέσματα τον υποψήφιο αγοραστή.

Διαδικασία έρευνας

 • Έρευνα και εντοπισμός από απόσταση του στόχου
 • Μετακίνηση στην διερευνούμενη περιοχή όπου βρίσκεται ο στόχος
 • Εάν ο στόχος παραμένει ή έχει φύγει π.χ. 5-10-20-30-40 χρόνια πριν, εντοπίζεται η αρχική του θέση και η έρευνα σταματάει εκεί.
 • Εντοπίζεται το βάθος του στόχου π.χ. 1-2-5-10-20-30  μέτρα  
 • Εντοπίζεται ο όγκος του στόχου με προσέγγιση 85% και πλέον
 • Ένδειξη στο σημείο μηδέν του στόχου ακριβώς από επάνω και όχι στο περίπου
 • Εάν η περιοχή έρευνας δεν έχει την συγκεκριμένη ύλη που αναζητούμε π.χ. χρυσό ενώ άλλα μηχανήματα ή μέθοδοι εντοπίζουν χρυσό, τότε κατά 100% πρόκειται για κάτι άλλο Πιθανότατα ορυκτό ή πέτρωμα. Η συσκευή της Subsystem έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει με ακρίβεια ποιο είναι αυτό το «άλλο» υλικό
 • Ένδειξη για το εάν το ζητούμενο αντικείμενο είναι θαμμένο στη γη ή όχι
 • Η συσκευή της Subsystem δεν κάνει διαχωρισμό ή απόρριψη ή απομόνωση των υλικών. Πραγματοποιεί έρευνα και εντοπισμό μόνο της συγκεκριμένης ύλης που επιθυμούμε βάση της μοριακής δομής της ύλης και σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές κατασκευής του μηχανήματος
Subsystem
©2024 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: 
webimage studio
Subsystem Μονο/πη ΕΠΕ
Μαδύτου 7-9  /  Νέα Ιωνία
Τ.κ 142 32
Τηλ: 210-2510610
Κινητό : 6945 055038
Email : subsystem1@hotmail.com
© 2023 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: webimage studio