Subsystem
Χρυσές λίρες και ψαχτήρια, έρευνα για χρυσό
PDF Εκτύπωση E-mail
Η έρευνα για χρυσό και η έρευνα για χρυσές λίρες είναι ένα από τα ωραιότερα και τα πιο διαδεδομένα χόμπι.Έχει τις δυσκολίες του αλλά και τις όμορφες στιγμές του. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτό το χόμπι, στην απλή διάλεκτο αναφέρονται ως ψαχτήρια.
Το όνειρο, για μια καλύτερη ζωή κάνει τον άνθρωπο να ψάχνει για χρυσές λίρες που προέρχονται από τον πόλεμο του 1940 και είναι χαμένες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Τα ψαχτήρια  χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους έρευνας, προσπαθώντας να εντοπίσουν ένα ή περισσότερα κιβώτια με λίρες, σε διάφορα πιθανά ή απίθανα σημεία πχ. καταφύγια, σπηλιές, σε μεγάλα  δένδρα, σε βρύσες, πηγάδια ή ότι άλλο σημάδι υπάρχει από πληροφορία.
Η αφορμή να γίνεις ψαχτήρι, μπορεί να συμβεί από ένα τυχαίο γεγονός.Εάν όμως εμπλακείς σε αυτό το χόμπι δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις. Διότι όλοι οι άνθρωποι μέσα μας κρύβουμε έναν νέο Indiana Jones (Ιντιάνα Τζόουνς) , γι`αυτό και τα ψαχτήρια εθίζονται στην περιπέτεια κα τις συγκινήσεις που προσφέρει η αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού και η έρευνα για χρυσό.
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ψαχτήρια, για την έρευνά τους είναι ραβδοσκοπία, ραβδοσκοπικά μηχανήματα, τοπικούς ανιχνευτές,
αποστατικά, ραντάρ, γεωφυσικά, κάμερες, γεωραντάρ, δορυφόρους, μαγνητόμετρα, παλμικά και ότι άλλα μηχανήματα υπάρχουν για  έρευνα, εντοπισμό και διαχωρισμό στο έδαφος για την ανεύρεση χρυσών λιρών.  
Στην έρευνά τους ,πολλά ψαχτήρια έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα που δεν μπόρεσαν ποτέ να τα λύσουν για να  φτάσουν στο τελικό τους στόχο, είτε γιατί η πληροφορία ήταν λάθος είτε γιατί τα μηχανήματα δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σωστά στις απαιτήσεις των ερευνητών, για να φτάσουν στον τελικό στόχο,  και έτσι αυτό που τελικά προκύπτει είναι κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και μόνο.
Τι ακριβώς όμως φταίει; H πληροφορία είναι λάθος; Το μηχάνημα δεν εντοπίζει σωστά; Ή ο διαχωρισμός του μηχανήματος ή της συσκευής δεν διαχωρίζει σωστά ; αυτά και άλλα ερωτήματα βασανίζουν τα ψαχτήρια, ερευνώντας στην αγορά για καινούργιο μηχάνημα που να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και το οποίο θα δίνει νέα ελπίδα για έρευνα και νέο ξεκίνημα από την αρχή για χρυσές λίρες, με τα αποτελέσματα συνήθως να είναι πάλι τα ίδια.Κάτι φταίει, κάτι δεν πάει καλά, πάλι υπάρχουν προβλήματα είτε με τα μηχανήματα είτε με την πληροφορία.
Εδώ ξεκινάει ο γολγοθάς της κατασκευής δοκιμαστηρίων, προκειμένου να δούμε αν το εκάστοτε μηχάνημα αποδίδει ή όχι. Πράγματι, εάν όχι όλα, τα περισσότερα μηχανήματα ανίχνευσης εντοπίζουν τα δοκιμαστήρια, άρα δουλεύουν (μην ξεχνάμε ότι όλα τα μηχανήματα πριν βγούνε στο εμπόριο περνούν από τεστ δοκιμαστηρίων και σίγουρα δουλεύουν).
Νέα ελπίδα, νέο ξεκίνημα για έρευνα, και τα ψαχτήρια ξεκινούν για νέες περιπέτειες.Δυστυχώς όμως η απογοήτευση έρχεται και πάλι πολύ γρήγορα και τα ερωτήματα παραμένουν: γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι στο βουνό ενώ στο δοκιμαστήριο μπορώ;   
Τα βασικά προβλήματα της έρευνας και της αδυναμίας  εντοπισμού του στόχου αλλά και διαχωρισμού του , είναι τα εξής :

1)  Ερώτηση:   Δείχνει το μηχάνημα ότι εντοπίζει λίρες, σκάβω και δεν υπάρχει τίποτα.
Απάντηση:  Είτε κακός χειρισμός έγινε, είτε το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται σωστά, είτε δεν μετράει σωστά το βάθος, είτε ανιχνεύει ψεύτικα είδωλα, είτε είναι πολύ μικρός ο στόχος και δεν φαίνεται είτε δεν γίνεται σωστός διαχωρισμός του στόχου και  είναι κάτι άλλο και όχι χρυσές  λίρες.

2)  Ερώτηση:  Το μηχάνημα δείχνει ότι εντόπισε χρυσές λίρες, σκάβοντας όμως για τον στόχο , βρίσκω ορυκτό ή πέτρωμα άρα τι συμβαίνει;
Απάντηση : Δυστυχώς αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των μηχανημάτων.Τα πετρώματα και τα ορυκτά, διεγείρουν οποιοδήποτε μηχάνημα ή συσκευή μπερδεύοντας τις συχνότητες με αποτέλεσμα να δείχνει λάθος ένδειξη. Διότι δεν μπορεί να κάνει διαχωρισμό σωστό και ειδικά όταν πρόκειται για ορυκτό ή πέτρωμα τα οποία είναι εκατομμύρια χρόνια στο έδαφος και έχουν δημιουργήσει τεράστια δύναμη ακτινοβολίας. Για παράδειγμα ένα ορυκτό στο μέγεθος ενός νομίσματος, η δύναμη της ακτινοβολίας που εκπέμπει αντιστοιχεί σε πολλά  κιβώτια με χρυσές  λίρες. Αυτή είναι η πραγματική απάντηση στο μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπισμού και διαχωρισμού του στόχου!!!

3)  Ερώτηση:  Η συσκευή  δείχνει ότι εντόπισε χρυσό – λίρες , σκάβω και δεν βρίσκω τίποτα , ξανά ερευνώ με την συσκευή και μου δείχνει 5 ή 7 μέτρα πιο μακριά, ξανά σκάβω και πάλι τα ίδια. Ερώτηση :  ο χρυσός ή οι λίρες είναι μαγεμένες ή περπατάνε;
Απάντηση:  Δυστυχώς, τίποτα δεν ισχύει από αυτά, διότι ο χρυσός και οι λίρες ούτε μαγεύονται ούτε περπατάνε ή οτιδήποτε άλλο περίεργο. ‘Όλα αυτά είναι δικαιολογίες διότι υπάρχει αδυναμία πραγματικού εντοπισμού και διαχωρισμού, ανεξάρτητα από το εάν είναι χρυσός ,λίρες ή κάτι άλλο αυτό που εντοπίστηκε. Πράγματι υπάρχει κάποιος στόχος (ανεξάρτητα εάν είναι εκεί ακόμα ή έχει φύγει στο παρελθόν), αλλά  ανάλογα με τον όγκο του και τα χρόνια που βρίσκεται στο έδαφος μπορεί ο ζητούμενος στόχος να ανιχνεύεται και σε ανάλογη απόσταση. Δηλαδή εάν ο όγκος είναι όσο ένα νόμισμα τότε βρίσκεται τουλάχιστον 3 μέτρα μακριά, εάν ο όγκος είναι πχ. ένα μικρό κιβώτιο τότε βρίσκεται τουλάχιστον 1500 μέτρα μακριά, άρα σε μεγάλο όγκο μπορεί να ανιχνευθεί και σε πάνω από 3 χιλιόμετρα από το σημείο του σκαψίματος.

4)  Ερώτηση:  Το μηχάνημα δείχνει ότι εντόπισε χρυσό – λίρες, σκάβω και βρίσκω οτιδήποτε άλλο εκτός από χρυσό ή λίρες.
Απάντηση:  Σίγουρα αυτό δείχνει τυχαίο γεγονός εντοπισμού. Το μηχάνημα ή η συσκευή δεν κάνει διαχωρισμό και δεν εντοπίζει πραγματικά αυτό που δείχνει, άρα εντόπισε τυχαία  μια εκπομπή  ακτινοβολίας ή κάποιου αντικειμένου.Τέτοια υπάρχουν εκατομμύρια στο έδαφος ή στο υπέδαφος.

5)  Ερώτηση:   Οι  συσκευές  ή  τα μηχανήματα ή η ραβδοσκοπία , στο δοκιμαστήριο βρίσκουν  το χρυσό ή τις λίρες, στο βουνό γιατί όχι;

Απάντηση:  Τις ίδιες λίρες ή το χρυσό, εάν δεν τα πειράξεις από το δοκιμαστήριο για αρκετά χρόνια, εάν αλλοιωθεί ο χώρος και δεν γνωρίζεις που ακριβώς έχουν θαφτεί, δεν θα μπορούν να βρεθούν με την υπάρχουσα τεχνολογία.Αν πάλι εντοπιστούν και έχουν περάσει κάποια χρόνια, πχ. 10, 20, χρόνια τότε θα βρίσκεσαι μακριά από το δοκιμαστήριο τουλάχιστον δεκάδες ή εκατοντάδες μέτρα, ανάλογα με το μέγεθος του αντικειμένου και τα  χρόνια παραμονής του στο υπέδαφος.
Μπορεί να εντοπιστεί το δοκιμαστήριο μόνο με τοπικό ανιχνευτή, εφόσον μπορεί να φτάσει το βάθος του δοκιμαστηρίου, εφόσον είναι σωστός ο χειρισμός και εφόσον δεν υπάρχει κανένα άλλο μεταλλικό  στοιχείο στην περίμετρο του δοκιμαστηρίου. Γιαυτό σωστά δεν μπορούν τα μηχανήματα ή οι συσκευές ή οι ραβδοσκόποι  να εντοπίσουν μετά από μερικά χρόνια τον στόχο, εφόσον αυτό που ψάχνουμε έχει περάσει τα 30, 40 χρόνια παραμονής στο υπέδαφος.

6)  Ερώτηση :  Γιατί ανά διαστήματα έχουν βρεθεί μικρές ποσότητες χρυσού ή  λίρες πχ. (50 , 80, 150,) τεμάχια  με διάφορα μηχανήματα οι συσκευές  ή με  ραβδοσκοπία και όχι μεγάλες  ποσότητες;
Απάντηση:  Σωστά! Ορισμένα μηχανήματα ή συσκευές ή ραβδοσκόποι έχουν βρει κατά καιρούς σε μικρές ποσότητες, ποτέ όμως μεγάλες.Αυτοί οι εντοπισμοί έχουν γίνει μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, μέσα σε κενό δένδρου, σε τοιχίο, σε χωράφι που καλλιεργείται. Έτσι ξεγελιούνται όλοι ότι μπορούν να βρουν μεγάλη ποσότητα και σε οποιοδήποτε σημείο , δυστυχώς όμως αυτό είναι λάθος! Μόνο στα προαναφερόμενα σημεία μπορούν, και όταν η ποσότητα είναι πολύ  μικρή.

7)  Ερώτηση: Διάφορα μηχανήματα ή συσκευές φωτογραφίζουν το υπέδαφος και δείχνουν ότι υπάρχουν δωμάτια με οπλισμό ή με χρυσές λίρες ή καταφύγια με διαδρόμους ή με διάφορα κιβώτια στο εσωτερικό τους
Απάντηση:  Δυστυχώς μηχάνημα ή συσκευή που μπορεί να φωτογραφίζει το υπέδαφος προφανώς δεν υπάρχει παρά μόνο τα γεωλογικά – γεωφυσικά , που δείχνουν όμως μόνο τομές εδάφους ή μεταβολές. Από τα αρχεία των αδειών που έχουν γίνει εκσκαφές για χρυσές λίρες στην Ελλάδα, εάν και είναι εκατοντάδες οι εκσκαφές, δεν υπήρξε  επιτυχία.

8) Ερώτηση:  Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες ότι οι λίρες βρίσκονται κρυμμένες σε δύσκολα σημεία  πχ.  σε εκκλησίες, κάτω από πλατάνια,  στην πλατεία του χωριού ,σε καταφύγια ή σπηλιές και ότι παράλληλα είναι παγιδευμένες. Τι πρέπει να κάνω ;
Απάντηση:  Στα 44 χρόνια έρευνας μας ειδικά στον τομέα για χρυσές λίρες ποτέ δεν ανοίχτηκε χώρος και να ήταν εσωτερικά παγιδευμένος. Τουλάχιστον από ότι είναι γνωστό ή αναφέρεται σε κάποια αρχεία ή από έρευνες που έχει γίνει, παγιδευόταν κάποιος χώρος εξωτερικά του στόχου προσωρινά μέχρι να μεταφέρουν το φορτίο, όπως συνήθως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις  για πολλούς λόγους. Το ότι βρίσκονται σε διάφορα δύσκολα και απίθανα σημεία και ότι είναι παγιδευμένες οι λίρες είναι και αυτό ένας μύθος , δημιουργώντας δυσκολίες ,εντυπώσεις και φόβο λόγω πραγματικής αδυναμίας εντοπισμού του στόχου.

9)  Ερώτηση:  Άρα με την υπάρχουσα τεχνολογία και τεχνογνωσία μπορώ να βρω  χαμένους θησαυρούς  ή λίρες;

Απάντηση:  Όλοι οι ερευνητές (ψαχτήρια) έχουν ζήσει πάρα πολλές εμπειρίες και σίγουρα η αληθινή απάντηση βρίσκεται στον καθένα μέσα του. Στις προαναφερόμενες εννέα ερωτήσεις για την έρευνα βρίσκονται και οι απαντήσεις και φυσικά δεν είναι οι μόνες.
Ρωτώντας κάθε ένα ψαχτήρι που στην ουσία είναι εκατοντάδες, χιλιάδες ίσως  με άμεσο ή έμμεσο τρόπο  έχουν βγάλει λίρες. Επιδεικνύουν έτσι την ικανότητά τους  ως ερευνητές (ψαχτήρια) και ισχυρίζονται ότι το μηχάνημά τους είναι το ιδανικό, το τέλειο ή το ικανότερο . Ο καθένας γνωρίζει καλά ποιά είναι η αλήθεια!
Στην πραγματικότητα όλοι έχουν από μία έως και δεκάδες πληροφορίες για χαμένους θησαυρούς ή λίρες. Εάν συλλέξουμε όλες αυτές τις πληροφορίες στην Ελλάδα πρέπει να είναι όχι χιλιάδες οι πληροφορίες αλλά εκατομμύρια !!! 
Δυστυχώς όπου δραστηριοποιείται κάποιο μηχάνημα ή συσκευή ή ραβδοσκοπία και έχει κάποια ένδειξη , γίνεται πληροφορία με χρυσό. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν εκατομμύρια πληροφορίες. Μόνο που δεν είναι χρυσός ή χρυσές λίρες , αλλά πετρώματα και ορυκτά που πράγματι είναι και εκατομμύρια στο έδαφος ή στο υπέδαφος σε μικρά ή μεγάλα βάθη.
Λύση υπάρχει για να συνεχίσει κάποιος να ακολουθεί αυτό το χόμπι, που στην τελική ανάλυση είναι φυσικά και πολύ δαπανηρό. Διότι δεν είναι μόνο απλώς ένα χόμπι αλλά και μία ελπίδα για καλύτερη ζωή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αναφέρεται από όλα τα ψαχτήρια είναι ότι ενώ τάχα έχουν το καλύτερο μηχάνημα , όταν εντοπίσουν κάποιο στόχο σε μία περιοχή δεν μπορούν να βρούν που ακριβώς είναι (εκτός από τοπικά) και τότε ψάχνονται για ακόμα καλύτερο μηχάνημα από το εξωτερικό.Ερευνούν με αυτό την ίδια περιοχή , πράγματι εντοπίζουν ότι υπάρχει στόχος, χωρίς να μπορούν να βρούν το ακριβές σημείο του στόχου.Γνωρίζουν οτι κάπου εκεί γύρω υπάρχει ο θησαυρός αλλά διαρκώς απέχουν από αυτόν.Έτσι η αναζήτηση ενός ακόμα πιο αποτελεσματικού μηχανήματος από το εξωτερικό συνεχίζεται, μαζί συνεχίζονται και τα έξοδα, και ο φαύλος κύκλος μεγαλώνει.
Αυτά τα εννέα βασικά παραδείγματα και προβλήματα, δεν ισχύουν μόνο για το χρυσό ή τις χρυσές λίρες αλλά για όλα τα μέταλλα ή οποιοδήποτε αντικείμενο διεγείρει τα μηχανήματα μπερδεύοντας τις συχνότητες και τα κάνει να έχουν λάθος ενδείξεις.


ΤΕΛΙΚΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ;

Η SubSystem, με την γενική εμπειρία της έρευνας 44 χρόνια, και την ειδική στην έρευνα χρυσού, τις χρυσές λίρες και στους χαμένους θησαυρούς, έχει λύσει τα βασικά προβλήματα του εντοπισμού και διαχωρισμού ενός στόχου, φτάνοντας στο σημείο μηδέν,εξαιτίας της πρωτοποριακής συσκευής αποκλειστικής ευρεσιτεχνίας της εταιρείας.
Μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματά μας:

1) Εντοπισμός και διαχωρισμός, από μεγάλη απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων, χωρίς καμία άλλη παρεμβολή.
2) Εντοπισμός και διαχωρισμός ακριβείας. Βρίσκουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε να εντοπίσουμε και όχι οτιδήποτε άλλο.Χωρίς αποκλίσεις ή δικαιολογίες για τυχόν άγνωστες παραμέτρους, που μας δημιουργούν τάχα προβλήματα για το ακριβές εντοπισμό και διαχωρισμό και το σημείο μηδέν του στόχου.
3) Δυνατότητα μετακίνησης προς τον στόχο, εντοπίζοντας αρχικά που ακριβώς βρίσκεται και πλησιάζοντας την περίμετρό του, δεδομένου οτι ο αρχικός  εντοπισμός του στόχου έχει γίνει από χιλιόμετρα μακριά.
4) Δυνατότητα εντοπισμού του στόχου στο σημείο μηδέν. Εντοπίζουμε με ακρίβεια που βρίσκεται ο στόχος, ότι μέγεθος και να έχει, και σε όποιο βάθος και αν βρίσκεται, και όχι περίπου εδώ γύρω!!!
5) Δυνατότητα εξακρίβωσης εάν ο στόχος παραμένει στο συγκεκριμένο σημείο μηδέν του εντοπισμού, ή έχει φύγει πριν 10, 20 ή 30 χρόνια πριν (αφού τα παραμένοντα μαγνητικά πεδία δημιουργούν αληθινό στόχο).
6) Η SubSystem, με την ευρεσιτεχνία της , έχει την δυνατότητα  ακόμα και αν το αντικείμενο έχει φύγει, να  απομαγνητίζει το έδαφος και να παύει οριστικά τον ψεύτικο ενεργό στόχο. Όσο υπήρχαν στο έδαφος τα μαγνητικά πεδία χαρακτηριζόταν από όλα τα μηχανήματα αληθινός στόχος, με αποτέλεσμα το μηδέν.
7) Όταν ο στόχος συνεχίζει να είναι ενεργός στο σημείο μηδέν, ξεκινάμε τις απαραίτητες ενέργειες και ο πραγματικός πλέον στόχος έρχεται στην επιφάνεια.
8) Σε μία περιοχή ,που έχει ερευνηθεί ίσως από δεκάδες άλλα μηχανήματα και υπάρχει κάποιος στόχος ο οποίος όμως δεν έχει εντοπιστεί επακριβώς η SubSystem μπορεί να δώσει την λύση άμεσα. Να εξακριβώσει αν αυτό που υπάρχει είναι χρυσός ή οτιδήποτε άλλο, σε ποιό βάθος ακριβώς είναι, και που ακριβώς βρίσκεται το σημείο μηδέν το στόχου. Δίνει έτσι την τελική λύση και ξεκαθαρίζει μια για πάντα στην συγκεκριμένη περιοχή αν ο στόχος είναι υπαρκτός ή όχι και τι ακριβώς είναι.
9) Υπάρχουν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες διάφοροι στόχοι που μπορεί να έχουν έρθει στην επιφάνεια αλλά παρόλα αυτά τα μηχανήματα να συνεχίζουν να ενεργοποιούνται στην περιοχή με ένα υποτιθέμενο στόχο.
Η SubSystem, μπορεί άμεσα να δώσει λύση με την ευρεσιτεχνία της! Διασπάει τα παραμένοντα μαγνητικά πεδία στο έδαφος και σταματά οριστικά τον ψεύτικο στόχο, που ταλαιπωρούσε χιλιάδες ερευνητές και θα συνέχιζε στο μέλλον να ταλαιπωρεί.
10) Η συσκευή ευρεσιτεχνίας της SubSystem, δεν επηρεάζεται από τίποτα και εργάζεται κάτω από όλες τις συνθήκες.Ακόμα και κάτω από πυλώνες υπερυψηλής τάσεως.   
11) Ερευνώντας από ένα σταθερό σημείο, σε μία περίμετρο χιλιάδων στρεμμάτων μπορούμε να γνωρίζουμε τι υπάρχει στην εμβέλεια της συσκευής, με πλήρη διαχωρισμό πχ. ορυκτό, πέτρωμα, μάρμαρο, χρυσός, χαλκός, λίρες, θησαυρός, διαμάντια, σίδηρο, αλουμίνιο, ασήμι και ότι άλλο μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Όταν δεν υπάρχει κάποιο ζητούμενο στην περιοχή, αποκλείουμε την περιοχή οριστικά από μελλοντική έρευνα.    
12) Ερευνώντας, μία περιοχή που έχει δοθεί πληροφορία ότι υπάρχει παγιδευμένος χώρος με λίρες π.χ. νάρκες ή χειροβομβίδες.
Η SubSystem, εντοπίζοντας και διαχωρίζοντας εκρηκτικές ύλες, μπορεί να γνωρίζει εάν πράγματι υπάρχουν στην περιοχή παγιδευμένες λίρες με εκρηκτικές ύλες ή όχι.

Εάν πράγματι, υπάρχει  μία σωστή και αληθινή πληροφορία για ένα χαμένο θησαυρό ή λίρες , εξαιτίας όλων των προαναφερόμενων προβλημάτων, δε θα εντοπιστεί!
Η SubSystem, με την πρωτοποριακή  μέθοδο της ευρεσιτεχνίας της μπορεί άμεσα να δώσει λύση εντοπίζοντας τον πραγματικό στόχο!

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες μας , δείτε τις συστάσεις που μας συνοδεύουν και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε με μία επίσκεψη στην περιοχή σας,  την σίγουρη απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει ο ζητούμενος στόχος ή όχι.

ΑΡΑ  ΛΥΣΗ   ΥΠΑΡΧΕΙ  !!!

ανιχνευτές μετάλλων

Απαντήσεις σε κάποιες από τις ερωτήσεις που προκύπτουν από το τηλέφωνο ή από e-mail


1) Ερώτηση : Εάν η συσκευή απομονώνει π.χ πετρώματα (χρυσόπετρες) ή κάτι άλλο περίεργο.
Απάντηση: Η ορολογία χρυσόπετρα δεν είναι σωστή.Είναι απλώς ένας μύθος που δημιουργήθηκε κατά καιρούς ,εξαιτίας της πραγματικής αδυναμίας εντοπισμού χρυσού. Τι συμβαίνει όμως στην πράξη; Για να υπάρχει το δέλεαρ του εντοπισμού χρυσού κάποιοι εφηύραν τον όρο "χρυσόπετρα" προκειμένου να παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον της έρευνας και έτσι αυτό το "παράξενο" υλικό έχει γεμίσει το υπέδαφος σχεδόν όλης της Ελλάδας.Όσον αφορά τη συσκεύη, πράγματι μπορεί να εντοπίζει κάθε είδους πέτρωμα, όπως και αυτό να ονομάζεται, μέσω της διαδικασίας του διαχωρισμού και όχι της "απομόνωσης" όπως λανθασμένα θεωρούν κάποιοι, συγχέοντας τη συσκευή μας με άλλες συσκευές και μεθόδους!

2) Ερώτηση : Τα  προβλήματα με τα μαγνητικά ή ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούν εμπόδιο στην έρευνα εντοπισμού ή διαχωρισμού, πώς μπορούν να λυθούν.
Απάντηση :  Εάν δεν είχαμε λύση σε αυτό το πρόβλημα τότε δε θα μιλούσαμε για επιτυχία 100 % στην έρευνα και τον  εντοπισμο με απόλυτη ακρίβεια οποιουδήποτε υλικού . Εμείς επιτυγχάνουμε να φτάσουμε στο σημείο του απόλυτου μηδέν του αναζητούμενου στόχου χωρίς περιττές δικαιολογίες, αφού τέτοιου είδους εμπόδια τα έχουμε προ καιρού ξεπεράσει!

Η SubSystem Μ.Ε.Π.Ε  με την πρωτοποριακή και καινοτόμο μέθοδο της εφεύρεσης της με αριθμό διπλώματος 1007724 που έχει εγκριθεί από τον Ο.Β.Ι κατοχυρώνει τη συσκευή της  απεριόριστης επιλογής ανίχνευσης συχνοτήτων, εντοπισμού και διαχωρισμού υλικών, αερίων και υγρών από μεγάλη απόσταση!
Η συσκευή μπορεί να εντοπίζει και να διαχωρίζει τα πάντα και για αυτο μπορεί να δώσει άμεση και πραγματική λύση σε κάθε αναζητούμενο στόχο στο υπέδαφος, στη θάλασσα και τον αέρα . Διότι η έρευνα και διαχωρισμός γίνεται με τον μοναδικό τρόπο της μοριακης δομής της ύλης .

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά και δεν είναι εφικτό να απαντήσουμε σε όλα. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε σε αυτή τη σελίδα εκείνα που εμείς κρίνουμε ως βασικά.

Για τα υπόλοιπα ερωτήματα απαντούμε συνοπτικά ως εξής:

Η συσκεύη μας έχει λύσει όλα τα γνωστά προβλήματα που οι έρευνες ανέκαθεν αντιμετωπίζουν, εντοπίζει οποιοδήποτε υλικό σε οποιοδήποτε περιβάλλον και κάτω από κάθε συνθήκη, με ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια!
 

Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας